IT as a Service

Outlook online

Outlook Online is de zakelijke e-mail oplossing voor al uw correspondentie, planning, agenda en (online) adresboek. Vergeleken bij eenvoudige e-mail accounts biedt Outlook Online een gedeelde kalender, takenlijsten, contactlijsten, geavanceerde webmail en mobiele toegangsmogelijkheden via de mobiele telefoon en PDA. Dit verbetert de samenwerkingsmogelijkheden tussen uw werknemers aanzienlijk.

Al uw informatie wordt centraal opgeslagen op onze servers wat betekent dat uw e-mail, agenda en takenlijst 24 uur per dag beschikbaar zijn bij u op kantoor, thuis, op vakantie of waar ook ter wereld! E-mails kunnen niet alleen worden benaderd via webmail, maar ook via de volledige Microsoft Outlook software. Met behulp van Outlook Mobile Access, is uw e-mail, kalender, takenlijst en contactlijst zelfs beschikbaar op uw mobiele telefoon of Windows Mobile PDA via GPRS of UMTS.

Pakketten en Tarieven

Outlook Online is beschikbaar in 2 pakketten:

Hosted Applications

Live Consultancy is pioneer op het gebied van Application Hosting als zijn Application Service Provider (ASP). ASP houdt in dat applicaties draaien op de centrale servers van VTU ICT. Door gebruik te maken van de zeer complete infrastructuur van Live Consultancy hoeft u niet zelf te investeren in dure server hardware en clients. Dat is niet alleen efficiënt, maar betekent bijna altijd ook een aanzienlijke kostenbesparing, u betaalt namelijk per maand per gebruiker voor het gebruik van deze dienst. U kunt het aantal benodigde werkplekken en applicaties op een willekeurig moment uitbreiden of juist inkrimpen. Flexibiliteit staat voorop.

Dedicated Hosted Server

Een eigen of uw eigen server op het internet? Live Consultancy voorziet u in rackruimte in ons Datacenter. Door uw eigen, niet gedeelde server bent u verzekerd van optimale beveiliging. U heeft dag en nacht, zeven dagen per week, toegang tot het datacenter. Deze aanlokkelijke combinatie van kwaliteit en flexibiliteit kost u bovendien niets extra. Voor grotere websites - zoals webwinkels, interactieve applicaties en communities is dit de ideale oplossing.