Systeembeheer

Remote Beheer Contract

Met behulp van een "Remote Beheer Contract" bent u altijd verzekerd van professionele IT ondersteuning, zowel op afstand als op uw werkplek. Bij het afsluiten van een "Remote Beheer Contract" wordt uw netwerk in kaart gebracht en indien nodig geoptimaliseerd voor ondersteuning op afstand. U kunt vervolgens te allen tijde contact met ons opnemen ter ondersteuning van uw IT activiteiten. Daarnaast zal er naar behoefte (afhankelijk van de grootte van uw netwerk) 1 van onze engineers bij u langskomen voor extra ondersteuning en het uitvoeren van (aangevraagde) wijzigingen.

De kosten van een "Remote Beheer Contract" zijn afhankelijk van de grootte van uw netwerk. Om u een indicatie te geven kunt u uitgaan van ongeveer 35,00 euro per werkplek per maand.

On-site Support

Voor bedrijven die geen vast contract willen afsluiten kunnen wij, tegen vaste tarieven, al uw IT vraagstukken en problemen oplossen. Denk hier bijvoorbeeld aan installatie van hard- en software, onderhoud en het oplossen van ICT vraagstukken/problemen.

Remote Support

Voor de ondernemers met een beperkt IT budget bieden wij een unieke "Remote Support" dienst. Indien u een computerprobleem heeft waar u niet uitkomt dan kunt u via onze website ondersteuning op afstand aanvragen. Wij nemen vervolgens contact met u op en via onze website kunt u vervolgens de speciale "Remote Support Software" starten zodat onze medewerker met u mee kan kijken en het probleem voor u kan oplossen. Voor deze dienst betaalt u slechts 25 euro per incident. Indien het probleem niet op afstand opgelost kan worden dan betaald u niets en heeft u alsnog de keuze van "On-site Support".